בדיקת מהירות אתר גוגל בדיקה ושיפורים
בשנים האחרונות נודעת חשיבות עצומה למהירות התגובה של האתר וההשפעה על הדירוג של אתרים במנועי החיפוש. לאחר בדיקת מהירות אתר גוגל בדיקה ושיפורים ניתן להחליט כיצד ניתן לשפר את מהירות טעינת אתר. עדיין חשוב לזכור שישנם משתנים נוספים ב SEO
זה חינם ופשוט – בדיקת מהירות אתר אינטרנט
לדעתי הכלי הטוב ביותר לבדיקת מהירות האתר הוא google check my site speed . מדובר ביישום חינמי של גוגל המאפשר להזין כתובת אתר ובדיקת האתר מתבצעת און ליין. האתר שלך מקבל ציון של מהירות , בנצמרק מלא ביחס לאתרים אחרים ואת התיקונים שיש לבצע .
חשוב לזכור כי בדיקת מהירות האתר היא רק אחד מהפרמטרים לקידום אתר ולדירוג שלו בתוצאות החיפוש בגוגל. מכיוון שטיפול במהירות בעיקר באתר WordPress הוא פשוט יחסית לפעמים אנחנו נתפסים לנושא ושוכחים לטפל באלמנטים אחרים של קידום האתר.
בדיקת מהירות אתר במובייל
באמצעות כלי הבדיקה הזה ניתן ציון לשתי הפלטפורמות – אתר מובייל ואתר דסקטופ. השיפורים שיש לבצע תקפים לגבי שתי הפלטפורמות ובמידה וישנה בגלישה במובייל תקבלו הערות ותוכלו לבצע בדיקת אתר נוספת.
שיפור מהירות אתר באמצעות תוספי WordPress
אתר וורדפרס הוא דומה להרכבת מלתחה. אנו מוסיפים פריטים שלא תמיד קשורים אחד לשני ולבסוף נוצר מארג טכנולוגי שיכול להיות בעייתי. העמסת תמונות כבדות , התעלמות מפרויקט AMP וכיוצא באלה. מצד שני על המדף יש לא מעט תוספי WORDPRESS שיעשו עבורכם חלק גדול מהעבודה גם בגרסה החינמית שלהם.
כיצד אתר איטי משפיע לרעה על קידום האתר שלך 2024 SEO
כיצד מהירות האתר שלך משפיעה על הנראות? כעת, כשגוגל לוקחת בחשבון את המהירות בעת דירוג אתרים זמני הטעינה שלך יכולים גם להשפיע על מידת הקלות של המשתמשים למצוא אותך מלכתחילה. זה נכון במיוחד עכשיו כשהיא מוציאה את האינדקס המובייל הראשון שלה. שמעתם על זה נכון? גם בשנת 2024, מנוע החיפוש החל לדרג את כל תוצאות החיפוש על סמך גרסאות המובייל של הדפים. המשמעות היא שהאינטרס של גוגל הוא לספק את תוצאות החיפוש שלה למשתמשים ניידים. הם לא רוצים להפנות את המשתמשים שלהם לאתרים שלא יטענו או יתפקדו היטב במכשירים שלהם. כתוצאה מכך, חווית משתמש ניידת תשחק כעת תפקיד מרכזי בדירוג החיפוש – אפילו בתוצאות חיפוש במחשב שולחני.
שיפור ביצועי אתר אינטרנט ( נכון תמיד )
בצעו עדכונים אוטומטיים של גרסאות וורדפרס
הפוסט ארוך ? פצלו אותם למספר כתבות
צמצם בקשות HTTP חיצוניות
צמצם בקשות מול מסד נתונים
חובה לבצע אופטימיזציה של מסד הנתונים של וורדפרס
התקינו ועדכנו תמיד את גרסת ה- PHP האחרונה
בחרו בחברת אחסון אתרים מתקדם ובמידת האפשר עזבו את השרת השיתופי
עברו לשיטות מתקדמות של רשת אספקת תוכן CDN
אופטימיזציה לתמונות מוסיפה המון
צמצם HTML, JavaScript ו- CSS באמצעות פלאגים
האצת מהירות טעינה באתר וורדפרס
ישנן כמה שיטות להאיץ אתר אינטרנט מבוסס וורדפרס. לצד זאת חשוב לזכור שרק ביצוע מספר משימות יביא בסופו של דבר לשיפור בטעינת האתר ועלייה בדירוג החיפוש האורגני.
שיפור מהירות באמצעות תוספי זיכרון מטמון cache לאתר שלך כמו למשל wp fastest cache
התקנת תוספי טעינה מאוחרת לתמונות ולקבצים גדולים כגון lazy load